Om foreningen

Beboerforeningen Kærlundsmarken blev oprettet i 1993 med det formål at styrke sammenholdet i kvarteret og være talerør udadtil i forhold til offentlige myndigheder.

 

Medlemskab af Beboerforeningen kan tegnes af såvel ejere som lejere. De seneste år har kvarteret undergået et generationsskifte, og der er via foreningen skabt et godt sammenhold med flere sociale tiltag, se aktivitetslisten.

Bl.a. har frivillige etableret og vedligeholder et legebjerg ved Postmestervej. Bjerget ligger i forbindelse med grønne arealer med mulighed for boldspil. Bjerget erstattede i 2010 den tidligere legeplads. Foreningen har i årenes løb været talerør i mange sager, specielt i forhold til kommune og amt. Sager som trafiksikkerhed, naboskab til et stort sygehus/ nybyggeri til sygehuset, Hjemmeværnsgårdens omdannelse til et institutions- og boligområde samt støjforhold kan nævnes som nogle af de sager, hvor vi har fået synspunkter igennem ved at stå sammen.

 

I 2011-12 fik vi i samarbejde med Aalborg Kommune etableret et legebjerg til afløsning for vores tidligere legeplads. Legebjerget ligger i tilknytning til de kommunalt ejede grønne arealer. På disse arealer har Skipper Clement Skolen og Beboerforeningen Kærlundsmarken opsat fodboldmål til fælles brug

  

Desuden har vi arbejdet meget og arbejder løbende med det fænomen at være nabo til flere hjemløseinstitutioner. Vores mål er at få naboskabet til at fungere uden større gener, se afsnittet om Kontaktgruppen.

© 2019 by Nonius.dk. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now